Ajankohtaista

Eroseminaari

Seuraava eroseminaarimme alkaa torstaina 9. tammikuuta 2014 klo 18.00.

Eroseminaari on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat käydä läpi parisuhteensa päättymistä turvallisessa ryhmässä. Tavoitteena on, että eroseminaarin aikana osanottajissa tapahtuu merkittäviä muutoksia, joista tärkein lienee uudenlaisen vastuun ottaminen omasta elämästä ja sen onnellisuudesta.

Osanottajat käsittelevät seminaarin aikana eroaan monipuolisesti. Työskentely tapahtuu sekä ryhmässä että yksin erilaisten tehtävien avulla. Samalla he rakentavat uutta ihmissuhdeverkostoa ja keräävät rakennusaineksia eronjälkeisen elämänsä pohjaksi. Seminaarin ohessa luetaan Bruce Fisherin kirja Jälleenrakennus, kun suhteesi päättyy.

Ryhmän ohjaajina toimivat Ihminen tavattavissa -mentorit Päivi Laukkanen ja Kirsi-Marja Nieminen. Päivi ja Kirsi-Marja ovat valmistuneet myös Fisher-eroseminaariryhmän ohjaajiksi psykologi Kari Kiianmaan johdolla. Lisätietoja eroseminaariohjaaja koulutuksesta löydät www.liberamente.fi

Kirsi-Marja NieminenPäivi LaukkanenEroseminaari kokoontuu kymmenen kertaa, ja jokainen kokoontuminen kestää 3 h, seminaariaika on klo 18.00 - 21.00. Seminaaripaikan osoite on Puistikko 2, 11100 Riihimäki. Osallistumismaksu on 360 € (sis. alv 24 %). Osallistumismaksun voi maksaa kahdessa erässä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Kirsi-Marjalle puh. 044 377 4787 tai Päiville puh. 0400 442 774. 

 

© Verkkototeutus: www.tammiviestinta.fi

Login